MT Zeilwasserij

MT Zeilwasserij

Specialist in reinigen van zeilen, boottenten, zonwering
en nog veel meer

Adres:
Weerenweg 39
1161 AG Zwanenburg

Mail:
info@mtzeilwasserij.nl

Tel:
+31 (0)6 272 999 12

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Reinigen & impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten

Altijd een heldere oplossing voor het onderhoud van uw vaartuig!

MT zeilwasserij is 5 jaar geleden ontstaan als logisch gevolg op 'Yacht Visitateur' een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van pleziervaartuigen. Naast het reinigen van boten bleek er veel vraag te bestaan naar het reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten. Daarom werd besloten om deze service niet langer uit te besteden, maar in eigen beheer vorm te geven. Deze keus is niet alleen ontstaan vanuit vraag van onze klanten, maar ook omdat we geloofden dat MT Zeilwasserij haar reiningsservice voor zeilen, bootkappen en boottenten concurrerend kon aanbieden ten opzichte van bestaande oplossingen. Namelijk; sneller, goedkoper en met een beter resultaat.

In onze zeilwasserij gebruiken we alleen hoogwaardige reiningsmiddelen om schimmels, algen, weerplekken en andere aanslag te verwijderen. Een deel van dit proces bestaat uit 2 maal een weekbad van 12 uur. Één gericht op het verwijderen van algen, de andere gaat schimmels te lijf. Tussentijds vindt controle plaats op verborgen slijtage aan doek en stiksels die na het verwijderen van vuil zichtbaar wordt. Dit tijdrovende, maar gelijktijdig delicate proces van weken is de beste manier om kwetsbare zeilen, bootkappen en boottenten te reinigen. Ook onze coatings zijn speciaal ontwikkelde producten en van de hoogste kwaliteit. Ze beschermen langdurig tegen vocht en nieuwe aanslag.

Met een dicht netwerk aan inzamelpunten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn we rondom de meeste watersportgebieden te vinden. Uiteraard is het ook mogelijk onze wasserij te bezoeken.

Sterke punten van MT Zeilwasserij:

  • Een hoog service niveau
  • Een korte levertijd van ongeveer 10 dagen
  • Een concurrerende prijs.
  • Dicht netwerk aan verzamel- en ophaalpunten
  • Tevredenheidsgarantie. Niet goed=geld terug.

×

TOP