MT Zeilwasserij

MT Zeilwasserij

Specialist in reinigen van zeilen, boottenten, zonwering
en nog veel meer

Adres:
Weerenweg 39
1161 AG Zwanenburg

Mail:
info@mtzeilwasserij.nl

Tel:
+31 (0)6 272 999 12

×
 x 

Winkelwagen is leeg

Doek reparatie van vaartuigen

MT Zeilwasserij, is naast een reinigingsservice voor zeilen en boten ook uw partner voor het repareren van zeilen, bootkappen en boottenten. Zijn de stiksel aan vervanging toe? Is er een venster stuk of sluiting stuk, heeft uw bootkap, zeildoek of andere doek van uw boot onderhoud en of reparatie nodig? MT Zeilwasserij biedt u een totaalpakket op het gebied van onderhoud en reparatie.

Professionele reparaties zeilen, bootkappen en boottenten

Uw boot is opgebouwd uit speciaal materiaal dat optimaal is afgestemd op de extremen waarmee u op het water te maken kunt krijgen. Daarmee voldoet het vaartuig optimaal aan de eisen die gesteld worden op het gebied van gebruik, comfort en veiligheid. Slijtage door intensief gebruik, weersinvloeden, maar soms ook schade, simpelweg door een ongelukje zorgen niet alleen voor een minder fraai uiterlijk van de boot, maar tornen vooral aan het optimaal functioneren. Heeft het doek van uw boot schade, laat deze dan repareren door een bedrijf dat thuis is de wereld van de watersport. Bij MT Zeilwasserij zijn we op basis van interesse en een jarenlange ervaring thuis in het onderhoud aan boten. We weten wat ervoor nodig is om zeilen, bootkappen en boottenten in optimale conditie te houden en hebben de juiste technieken en het juiste materiaal in huis om reparaties deskundig uit te voeren.

Reparatie van zeildoek met snelheidsservice

We beschikken over een groot netwerk aan ophaal- en afleverpunten. Onze reparatieservice is daarom in de meeste watersportplaatsen te vinden. U levert daar het te repareren doek in en wij doen de rest. Het doek wordt eerst gereinigd zodat ook verborgen slijtage of breuken goed in kaart kunnen worden gebracht. Vervolgens wordt de benodigde reparatie door ervaren mensen zeer vakkundig uitgevoerd. Met precies die materialen en technieken die thuishoren binnen de watersport. Daarna ondergaat het doek nog een speciale vuilafstotende behandeling die tevens zorgt voor water- en winddichtheid. Op het afgesproken tijdstip ligt uw zeil, boottent of bootkap vakkundig gerepareerd voor u klaar bij het ophaal- en aflever punt.

Reparatie door MT Zeilwasserij

Alles wat gemaakt is van zeildoek kunt u door ons laten repareren. Wij verzorgen uw:

  • Reparatie aan zeilen
  • Reparatie aan bootkappen
  • Reparatie aan boottenten
  • Professionele reparaties, afgestemd op het product en watersporteisen

Op al onze reparaties ontvangt u een tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

×

TOP