MT Zeilwasserij

MT Zeilwasserij

Specialist in reinigen van zeilen, boottenten, zonwering
en nog veel meer

Adres:
Weerenweg 39
1161 AG Zwanenburg

Mail:
info@mtzeilwasserij.nl

Tel:
+31 (0)6 272 999 12

×
 x 

Winkelwagen is leeg
Optimale bescherming voor zonwering

MT Zeilwasserij, reinigingsservice voor zonwering

Zonwering beschermt u tegen warmte en uw huis en interieur tegen de invloed van zonlicht. Maar zonwering en markiezen zijn ook een verfraaiing van het huis of bedrijfspand. Na verloop van tijd is de beschermende laag van uw zonwering verdwenen en krijgt vuil en aanslag steeds meer grip op het doek. Om de zonwerende en esthetische waarde van uw zonwering optimaal tot zijn recht te laten komen is regelmatig onderhoud van de zonwering nodig.

Zonwering die met nat weer wordt opgerold of opgevouwen is een broedplaats voor schimmels en algen. Ook bij mooi weer weten deze micro-organismen hun weg naar uw zonwering te vinden. Daarnaast kan u zonwering vervuild raken door insecten en vogels. MT Zeilwasserij maakt zonwering op professionele wijze weer schoon. Na het reinigen wordt de zonwering opnieuw geïmpregneerd waardoor de invloeden van weer en wind, van dieren en micro-organismen er minder vat op krijgen en u langer kunt genieten van een schone zonwering.

Ervaring in het reinigen van zonwering

Onze expertise en roots liggen bij de watersport. MT zeilwasserij is 5 jaar geleden ontstaan als logisch gevolg op 'Yacht Visitateur' een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van pleziervaartuigen. Naast het reigingen van boten bleek er veel vraag te bestaan naar het reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten. Daarom werd besloten om deze service niet langer uit te besteden, maar in eigen beheer vorm te geven. Markiezen en zonwering staan eveneens bloot aan de invloeden van 'buitenaf'. Met onze expertise rondom het reinigen en impregneren van doek dat onder extreme weersomstandingen optimaal moet blijven, is ook uw zonwering voor reiniging en onderhoud bij ons in goede handen.

Sterke punten van MT Zeilwasserij:

  • Een hoog service niveau
  • Een korte levertijd van ongeveer 10 dagen
  • Een concurrerende prijs.
  • Dicht netwerk aan verzamel- en ophaalpunten
  • Tevredenheidsgarantie. Niet goed=geld terug
  • Reinig impregneren van zonwering en markiezen.
×

TOP