Show sidebar

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

MT Zeilwasserij, reinigingsservice voor zeilen en boten
Het mooie van watersport is het genieten van weer en wind, de rust, maar ook de extremen. Het doek van uw vaartuig staat voor dezelfde uitdagingen: Zand, zout, de elementen en de aanwezigheid van insecten en vogels hebben zo hun effect op het materiaal van uw (zeil) boot. Ook terwijl uw niet vaart gaat dit proces door en zien spinnetjes en micro-organismen in een opgerold zeil hun kans schoon.

Het regelmatig professioneel laten reinigen van zeilen, de bootkap of de boottent van uw vaartuig geeft niet alleen het prettige gevoel dat uw boot gezien mag worden, het verlengt ook beduidend de levensduur van het doek.

Optimaal onderhoud voor zeilen en zeildoek
Optimaal geïmpregneerde en gecoate zeilen en zeildoek maken het verschil. Een goede coating zorgt ervoor dat het doek in topconditie verkeerd en de invloeden van weer en wind, vuil en aanslag kan weerstaan. Niet alleen verlengt het de levensduur, een goede coating zorgt voor een betere stand van de zeilen. Ze nemen minder vocht op en vangen meer wind waardoor het zeil optimaal kan doen waar het voor bestemd is: u snelheid geven.

Ervaring in onderhoud van boten en zeilen
MT zeilwasserij is 5 jaar geleden ontstaan als logisch gevolg op ‘Yacht Visitateur’ een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van pleziervaartuigen. Naast de vraag naar het reigingen van boten bleek er veel vraag te bestaan naar het reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten. We hebben besloten om deze service niet langer uit te besteden, maar in eigen beheer vorm te geven. De toevoeging van onze reiningsservice voor zeilen, bootkappen en boottenten heeft zijn voordeel bewezen. Het maakt onze service sneller, beter en dankzij scherpe tarieven concurrerende.

Met een dicht netwerk aan inzamelpunten zijn we rondom de meeste watersportgebieden te vinden. Uiteraard is het ook mogelijk onze wasserij te bezoeken.

Sterke punten van MT Zeilwasserij:
Een hoog service niveau
Een korte levertijd van ongeveer 10 dagen
Een concurrerende prijs
Dicht netwerk aan verzamel- en ophaalpunten
Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug