REINIGEN, IMPREGNEREN & REPAREREN

De prijs varieert per boottent of-kap. Deze wordt namelijk bepaald a.d.h.v. het gewicht. Wij hebben een handige tool op onze website waarmee u een indicatie kunt krijgen van wat het reinigen en impregneren gaat kosten. Deze vindt u hier.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

De prijs wordt berekend op basis van gewicht en varieert daarom per jachtzeil. Om erachter te komen wat het gaat kosten om uw jachtzeil te laten wassen en impregneren hebben wij een handige tool op onze website. Deze vindt u door hier te klikken.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Wij vragen voor het reinigen en impregneren van uw bootkussens/hoezen een vaste prijs. De kosten hiervoor zijn €17,50 per kussen. (incl. BTW)

Iedere beschadiging is anders. Voor sommige reparaties hebben wij vaste prijzen. Deze kunt u hier vinden.

Zit uw beschadiging er niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij onze loods om een indicatie te krijgen van de kosten. Natuurlijk wordt er altijd nog een definitieve prijs gecommuniceerd voordat wij met uw te repareren goederen aan de slag gaan.

Uw te wassen goederen worden twee maal 12 uur lang gewassen in een weekbad. De eerste 12 uur worden de algen verwijderd en de tweede 12 uur alle schimmels. Vervolgens wordt uw boottent geïmpregneerd om waterdicht te blijven. Een uitgebreidere omschrijving van dit proces vindt u hier.

Dit verschilt per periode. Naarmate het vaarseizoen nadert wordt de levertijd langer. Normaliter hanteren wij een termijn van 10 werkdagen, gemeten vanaf het moment dat uw te wassen goederen bij ons in de loods liggen. Dichterbij het vaarseizoen (februari, maar, april) lopen de levertijden op en kan het tot zo’n 4 weken duren (exclusief reparatietijd).

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van boottenten, -kussens en jachtzeilen. Toch kunt u ook met andere spullen bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan zonwering en markiezen. Mocht u twijfelen of wij u kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienst. Schroom niet om te bellen en wij lossen het graag met u op.

DOE-HET-ZELF SHOP

Ja. Bij bestellingen uit onze webshop wordt er €6,75 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wat vervelend dat u niet het juiste product heeft ontvangen. U kunt het product retourneren. Wij zorgen er vervolgens voor dat u het juiste product zo snel mogelijk op de mat hebt liggen.

Dat kan zolang het product nog niet verzonden is. Geef ons even een belletje en dan regelen wij het verder!

Nee, deze hoeft u niet te betalen en dient alleen als indicatie voor de kosten. Doet u tegelijkertijd een bestelling in de doe-het-zelf shop? Dan kunt u deze gewoon afrekenen zonder dat uw offerte meegerekend wordt.

Normaliter versturen wij bestellingen die voor 15:00 geplaatst zijn dezelfde werkdag. Op zondag en maandag zijn wij gesloten en kan het dus iets langer duren. Levertijd: tussen de 1 en 3 werkdagen.

LEVERING GOEDEREN

U mag altijd langskomen in onze loods om uw spullen langs te brengen. Geef van tevoren even een belletje zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is. Zo staat u niet voor een dichte deur!

Ja, dat kan. Wij hebben een groot netwerk aan inzamelpunten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze streken zijn we rond de meeste watersportgebieden te vinden. Raadpleeg onze inzamelpunten-pagina om een punt bij u in de buurt te vinden.

Dat kan. U kunt uw spullen opsturen naar onze loods (Weerenweg 39, 1161 AG Zwanenburg) om ze te laten reinigen. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de definitieve prijs vast te stellen. De kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening. De kosten voor het terugsturen krijgt u van ons.

ZELF AAN DE SLAG

Jazeker! Neem eens een kijkje in de MT Zeilwasserij doe-het-zelf shop. Hierin vindt u producten waarmee u gemakkelijk zelf aan de slag kan voor (klein) onderhoud.