Over ons

Over MT Zeilwasserij

MT zeilwasserij is 5 jaar geleden ontstaan als logisch gevolg op 'Yacht Visitateur' een bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud van pleziervaartuigen. Naast het reinigen van boten bleek er veel vraag te bestaan naar het reinigen, impregneren van zeilen, bootkappen en boottenten. Daarom werd besloten om deze service niet langer uit te besteden, maar in eigen beheer vorm te geven. Deze keus is niet alleen ontstaan vanuit vraag van onze klanten, maar ook omdat we geloofden dat MT Zeilwasserij haar reinigingsservice voor zeilen, bootkappen en boottenten concurrerend kon aanbieden ten opzichte van bestaande oplossingen. Namelijk; sneller, goedkoper en met een beter resultaat.

Onze werkwijze

In onze zeilwasserij gebruiken we hoogwaardige reinigingsmiddelen om schimmels, algen, weerplekken en andere aanslag van uw boottent te verwijderen.

Na inspectie gaan wij over op het reinigen van uw boottent. Het proces bestaat uit 2 maal een weekbad van 12 uur. Één is gericht op het verwijderen van algen en de ander gaat schimmels op uw boottent of bootkap te lijf.

Na het reinigingsproces wordt uw tent eerst gedroogd en vervolgens geïmpregneerd. Ook deze coatings zijn speciaal ontwikkelde producten en beschermen langdurig tegen vocht en nieuwe aanslag.

De bootkappen worden vervolgens opnieuw gedroogd in onze loods en tegelijkertijd gecontroleerd op verborgen slijtage aan het doek en de stiksels. Deze slijtage wordt vaak pas zichtbaar na het verwijderen van vuil. Het is ook mogelijk om uw boottent bij ons te laten repareren. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor- & na foto's

Reviews

Wat onze klanten zeggen