Onderhoud nodig?

Laat uw boottent repareren

Verborgen slijtage van het doek en de stiksels wordt meestal pas zichtbaar na het wassen van uw boottent. Om deze zo lang mogelijk mee te laten gaan is het noodzakelijk om reparaties uit te voeren.

MT Zeilwasserij is naast een reinigingsservice voor zeilen en boten ook uw partner voor het repareren van bootkappen en boottenten. Zijn de stiksels aan vervanging toe? Is er een venster of sluiting stuk? Heeft uw bootkap of een ander doek van uw boot onderhoud en/of reparatie nodig? Wij bieden u een totaalpakket aan op het gebied van onderhoud en reparatie.

Kosten reparaties

De kosten van reparaties zijn geheel afhankelijk van welk onderhoud nodig is. Er zijn een aantal standaardprijzen die wij aanhouden. Neem telefonisch contact met ons op om een prijsindicatie te ontvangen.

Een locatie bij u in de buurt

Inzamelpunten

U kunt zowel bij onze eigen locatie in Zwanenburg, als bij verschillende inzamelpunten in het land terecht om uw goederen af te geven. Met een dicht netwerk aan inzamelpunten in o.a. Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn we rondom de meeste watersportgebieden te vinden. Raadpleeg de knop hieronder om een locatie bij u in de buurt te vinden.