Haast geboden?

Laat uw boottent met spoed reinigen!

Soms is er wat meer spoed geboden bij het reinigen en impregneren van uw boottent of jachtzeil. Vooral in het voorjaar kunnen de levertijden door grote drukte oplopen. Gelukkig hebben wij een spoedtarief in het leven geroepen zodat u uw kap weer zo snel mogelijk terug hebt. Deze goederen worden gereinigd en geïmpregneerd buiten onze openingstijden.

Wij rekenen een vast spoedtarief van €75,- per boottent/jachtzeil. Als u gebruik maakt van deze toeslag kunt u uw goederen in ongeveer een week terugverwachten i.p.v. de reguliere levertijd.

Houd er rekening mee dat als er ook reparaties verricht moeten worden wij dit proces helaas niet kunnen versnellen.

Wilt u gebruik maken van de spoedservice? Geef dit dan duidelijk aan bij het inleveren van uw goederen!

We bepalen onze prijzen op basis van gewicht. Klik op de button hieronder voor onze reguliere prijzen. Hier komt het spoedtarief nog bovenop.

Een locatie bij u in de buurt

Inzamelpunten

U kunt zowel bij onze eigen locatie in Zwanenburg, als bij verschillende inzamelpunten in het land terecht om uw goederen af te geven. Als u wat meer haast heeft raden wij altijd aan uw kap bij ons in Zwanenburg af te geven of per post op te sturen.

Met een dicht netwerk aan inzamelpunten in o.a. Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn we rondom de meeste watersportgebieden te vinden. Raadpleeg de knop hieronder om een locatie bij u in de buurt te vinden.

Wat u kunt verwachten

Voor en na foto's